Webbhotell

För att skapa en hemsida krävs inte bara själva hemsidefilerna som skapas med Sitoo Web. De måste visas på Internet också. Med detta kan ett webbhotell hjälpa till. Sitoo har sammanställt guider för alla de vanligaste webbhotellen i Sverige »

Från Sitoos ordlista:

När en besökare skriver en adress i sin webbläsare (t.ex Internet Explorer eller Mozilla Firefox) kommer diverse DNS-servrar hjälpa till att hitta adressen till sidan och var den faktiskt ligger på Internet. "Sidan" syftar på källfilerna skrivna i HTML-kod som skapats med någon form av hemsideprogram (t.ex Sitoo Web) och är informationen som webbläsaren skall visa för besökaren.

För att läsa mer om de webbhotell som Sitoo verifierat och har erfarenhet av, läs mer här:

Av Sitoo rekommenderade Webbhotell »