Utgå från designkoncept

Ett enkelt sätt att komma igång är att är att utgå från någon av många designkoncept som ingår i Sitoo Web. Designkoncepten är framtagna av professionella designers och kan ses som en utgångspunkt, dvs allt är lätt att förändra. Detta alternativ är perfekt för dig som vill komma igång snabbt med en professionell hemsida.

Så här gör du för att skapa ett nytt hemsideprojekt i Sitoo Web:

1. Öppna programmet för att komma till denna sida:

Sitoo Webs utgångssida

2. Klicka på "Skapa hemsida".

3. Välj ett designkoncept du tycker om, eller välj "Blankt projekt" för att skapa en helt egen design.

Designkoncept i Sitoo Web

4. Klicka på "Nästa".

5. Fyll i uppgifterna för "Fält" (dessa är inte obligatoriska, men är en kraftfull funktion som underlättar mycket i administrationen av hemsidan).

Skapa ny hemsida (steg 2 av 2)

6. Klicka på "Slutför"

Designkonceptet Travel Agency (Designkoncept 24) i Sitoo Web

Du har nu skapat en hemsida i Sitoo Web!