Firefox

Följ nedanstående instruktion för att tömma cachen i Mozilla Firefox och tillåta korrekt visning av hemsidan i webbläsaren.

Gör såhär för att tömma cachen i Mozilla Firefox

1. Välj "Verktyg" > "Rensa ut tidigare hostorik...".

Töm cache i Mozilla Firefox (steg 1)

2. Se till att endast "Cache" är ikryssat (om du inte också vill ta bort andra tillfälliga filer) och klicka på "Ta bort".

Du kan också välja under vilken tidsperiod du vill ta bort cachen. Ifall det inte är någonting särskilt du vet dig vilja spara, välj "All historik". Om du är osäker, välj "All historik".

Töm cache i Mozilla Firefox (steg 2)

Gå nu till hemsidan på nytt och uppdatera den genom att trycka på tangenten F5 på tangentbordet. Den senaste versionen av hemsidan kommer att laddas ned.