Chrome

Följ nedanstående instruktion för att tömma cachen i Google Chrome och tillåta korrekt visning av hemsidan i webbläsaren.

Gör såhär för att tömma cachen i Google Chrome

1. Klicka på skiftnyckeln i menyn och välj "Ta bort sökdata...".

Töm cache i Google Chrome (steg 1)

2. Se till att endast "Töm cacheminnet" är ikryssat (om du inte också vill ta bort andra tillfälliga filer) och klicka på "Rensa sökdata".

Det är också möjligt att välja hur gammal information som skall tas bort. Ifall det inte finns någonting särskilt du vill spara, sätt den till "Allt". Ifall du är osäker, sätt den till "Allt".

Töm cache i Google Chrome (steg 2)

Gå nu till hemsidan på nytt och uppdatera den genom att trycka på tangenten F5 på tangentbordet. Den senaste versionen av hemsidan kommer att laddas ned.