Safari

Följ nedanstående instruktion för att tömma cachen i Apple Safari och tillåta korrekt visning av hemsidan i webbläsaren.

Gör såhär för att tömma cachen i Apple Safari

1. Klicka på kugghjulet i menyn och välj "Återställ Safari...".

Töm cache i Apple Safari (steg 1)

2. Se till att endast "Töm cache" är ikryssat (om du inte också vill ta bort andra tillfälliga filer) och klicka på "Återställ".

Töm cache i Apple Safari (steg 2)

Gå nu till hemsidan på nytt och uppdatera den genom att trycka på tangenten F5 på tangentbordet. Den senaste versionen av hemsidan kommer att laddas ned.