Sitoo Web teknisk info och systemkrav

Tekniken är perfekt, men underordnad. Sitoo Web är en unik programvara som per automatik genererar perfekt kod utifrån design, funktioner och innehåll. Sitoo Web baseras på flera uppfinningar som är skyddade med patentansökningar.

Modern teknik

XHTML & CSS

Sitoo Web följer W3C standarderna XHTML och CSS fullt ut, därmed ser hemsidor som tillverkats med Sitoo Web likadana ut i alla webbläsare.

Plug and Play på valfritt webbhotell

Sitoo Web har en inbyggd publiceringsfunktion som låter dig publicera hemsidan på valfritt webbhotell med ett klick. Dessutom ingår den patentsökta (US 12/437,924) smarta funktionen Sitoo Dynamics som gör att du med endast ett par klick kan utnyttja kraften i databasen som ingår på ditt webbhotell. Sitoo Dynamics hjälper dig att automatiskt skapa dynamiska tjänster på hemsidan utan att du behöver sätta dig in i databaser.

Plattformsoberoende

Sitoo Web är plattformsoberoende, dvs. Sitoo Web stödjer både Windows och Linux/Unix.

Certifierad för Windows 7

Sitoo Web är certifierad och kompatibel med Windows 7

Patentskyddad teknik

Sitoo Web skyddas av flera patentansökningar såsom Sitoo Advanced Page Generator och Sitoo Dynamics.

Öppen lösning

I Sitoo Web finns två sätt för att föra in egen kod på hemsidan, dels det smarta objektet Kodöverföraren, dels Kodläget. Vill du lägga in några få rader kod rekommenderas Kodöverföraren. Den externa koden (funktionen/tjänsten) kommer att placeras på samma ställe på sidan som Kodöverföraren placeras. Ett annat sätt är Kodläget, vilket tillåter dig som användare att själv definiera egenskaper för HTML-sidan och lägga in egen kod. Kodöverföraren och Kodläget gör att det inte finns några begränsningar i Sitoo Web för vad du kan göra på din hemsida.

Systemkrav

Systemkrav – PC

Sitoo Web är en PC-programvara för Microsoft Windows.  En del av tjänsterna i programmet ligger på webben, såsom bildbibliotek och hjälpinstruktioner, dvs. för att ha åtkomst till hela programmet måste du vara ansluten till Internet.

Operativsystem
Mjukvara
RAM
Diskutrymme
Processor

Microsoft XP/2003/Vista/Windows 7
Microsoft Internet Explorer 6.0 eller senare
128 MB
100 MB ledigt diskutrymme
Intel Pentium, 500 MHz eller motsvarande

Systemkrav – Databas

Om du skall publicera exempelvis en e-butik eller en gästbok måste du även ha tillgång till en databas. Allt detta ordnas enkelt genom ett konto hos ett webbhotell. När du har ett webbhotellkonto så är det lätt att med funktionen Sitoo Dynamic, vilken ingår i programmet, skapa en levande hemsida utan tanke på teknik.

Alternativ 1 - Linux/Unix

Operativsystem
Webbserver
Server-side script
Databas

Linux / Unix
Apache
PHP
MySQL (Server & klient)

4.2 eller senare
4.1 eller senare(med InnoDB eller motsvarande samt stöd för UTF-8)

Alternativ 2 - Windows

Operativsystem
Webbserver
Server-side script
Databas

Windows
IIS
ASP
SQL Server

5.0 eller senare
3.0 eller senare
8.0 (2000) eller senare

Över 6000 företag har valt Sitoo

Klara färdiga gå

Gå till butik