Kan jag använda turkiska, ryska eller kinesiska tecken?

Ja, Sitoo Web skapar hemsidan i Unicode som låter datorer hantera text skrivet i världens alla skriftsystem.

Flerspråkig webbplats i Sitoo Web?

Det finns två alternativ för att skapa en flerspråkig webbplats.

Alternativ 1: Skapa en kopia av det befintliga projektet, genom att kopiera projektmappen. Därefter uppdateras innehållet samt publiceringsuppgifterna så att den stämmer för det nya språket. Observera att de olika språkprojekten ej kan placeras eller publiceras i samma katalog.

Alternativ 2: Skapa en ny språkrot samt layout i det befintliga projektet. Fördelen med denna variant är att samma grundlayout och resurser kan utnyttjas varför det är att rekommendera. Läs mer »»

Jag har en fråga som inte finns med i listan

Klicka här för att skicka in din fråga»