Sitoo Web

 

Spara / Avbryt

Det finns två alternativ för att lämna redigeringen av en sida eller layout och det är knapparna ”Spara” respektive ”Avbryt”.

Spara / Avbryt

Spara

Detta alternativ sparar de förändringar som utförts på sidan. De förändringar som utförts är permanenta och lagras i projektet, det går alltså inte att ångra.

Notera!
Om projektet är ett Remote Access-projekt finns möjligheten att stänga projektet utan att spara någon av de ändringar som utförts sedan projektet öppnades. Läs mer om ”Stäng utan att spara

Avbryt

Tryck på "Avbryt" för att göra förändringarna på den aktuella sidan/layouten ogjorda.