Sitoo Dynamics

De flesta webbhotell inkluderar en databas, vilket är en förutsättning för att skapa en dynamisk hemsida. Istället för att du själv skall behöva sätta dig in i hur en databas fungerar och manuellt skapa och redigera tabeller i databasen, hjälper Sitoo Dynamics dig med detta.

För att använda alla möjligheter som Application Store erbjuder såsom Live Edit, formulär eller gästbok, behöver du använda en databas för att lagra och strukturer information som samlas in eller presenteras på hemsidan.

I stort sett har alla med ett webbhotell tillgång till en databas, men ytterst få utnyttjar den. Detta beror på att det historiskt sett har krävts programmeringskunskaper för att ansluta en databas till sin hemsida.

Istället för att du själv behöver lära dig databasprogrammering, hjälper Sitoo Dynamics dig med detta helt automatiskt.

Sitoo Dynamics installerar ett ramverk på databasen som ingår på ditt webbhotell och bygger automatiskt upp nödvändiga tabeller och strukturer i databasen. Med Sitoo Dynamics slipper du att sätta dig in i databasprogrammering.

Det enda som krävs är att du tar dig tid att installera Sitoo Dynamics en gång.  Följ vår enkla installationsguide och se till att du har tillgång till önskade uppgifter i installationsflödet. För att göra denna process så smidig som möjligt, har Sitoo sammanställt guider för alla de vanligaste webbhotellen i Sverige.

Sitoo Dynamics Overview Support

Läs vidare i dessa avsnitt