Hur skapar jag en lösenordsskyddad sektion på min hemsida?

Privat sektion skapar ett lösenordsskydd som kräver att besökaren först loggar in för att se innehållet på en eller flera sidor. Funktionen kan liknas vid en portkod, dvs det krävs ett lösenord för att komma in.

Privat sektion består av två objekt, "Privat sektion (inloggning)" samt "Privat sektion (vakt)". Dessa fungerar i symbios, dvs ingen fungerar utan den andra. Notera att för att kunna använda "Privat Sektion" måste Sitoo Dynamics vara installerat på servern.

Installera "Privat sektion", läs mer »

Jag har en fråga som inte finns med i listan

Klicka här för att skicka in din fråga»