Publicering

Innan du börjar bör du se till att ha tillgång till följande uppgifter från webbhotellet. Sitoo har sammanställt guider för alla de vanligaste webbhotellen i Sverige »

• Hemsidans adress (ex: "www.sitoo.com")
  • FTP-serveradress (ex: "ftp.sitoo.com")
  • FTP-användarnamn (ex: "sitoo.com")
  • FTP-lösenord
  • Fjärrkatalog

Dessa uppgifter hittar du vanligtvis i ditt leveransmail från webbhotellet. Annars kan du kontakta dem för att få tillgång till dina uppgifter.

1. Klicka på "Redigera" > "Egenskaper för projekt" > "Publicering".

Inställningar för publicering

2. Fyll i uppgifterna för FTP-servern med de uppgifterna du tagit tidigare.

Egenskaper för projekt (publicering)

3. Se till att uppgifterna verifieras.

Publiceringsinställningarna verifierades korrekt

Du kan få följande felmeddelanden (se även "Felsökning av Sitoo Dynamics"):

Misslyckades med att ansluta till ftp-server. Vänligen kontrollera användarnamn och/eller lösenord

Detta betyder antingen att FTP-serveradressen, FTP-användarnamnet eller FTP-lösernordet inte stämmer, alternativt att du har något antivirusprogram som blockerar Sitoo Web från att ansluta till internet.

Fjärrkatalogen kan inte hittas och detta måste åtgärdas. Vill du att programmet skall söka efter den korrekta fjärrkatalogen?

Klicka "Ja". Ifall du får meddelandet att fjärrkatalogen hittades är allt i sin ordning och du kan fortsätta till steg 3. Ifall du får meddelandet att fjärrkatalogen inte hittades, se till att du inte råkat stava fel i Webbplatsadressen.

Misslyckades med att matcha hemsidans adress med fjärrkatalogen

Se till att du inte har några stavfel eller liknande i hemsidans adress.

Nu när du skall publicera i framtiden har Sitoo Web sparat inställningarna och du behöver endast klicka på knappen "Publicera" högst uppe till höger för att uppdatera hemsidan på Internet!

Publicera

Se även felsökning

Läs även om att installera Sitoo Dynamics.