Projekthantering

Varje hemsida eller projekt som skapas i Sitoo Web sparas på din dator helt separerat från programinstallationen av Sitoo Web. Det gör att det du skapat i prova-på-versionen finns kvar samt att du kan ominstallera Sitoo Web utan att förlora det du har skapat.

Standardsökvägen till projekten är "Mina Dokument/My Sitoo Web". Varje hemsida/projekt skapas i en egen mapp som innehåller bland annat projektfil, backupfil samt mapparna "cache" och "source". Skulle du inte hitta ditt projekt kan du söka efter filer med filändelsen ”*.swproj”.

För att kopiera eller flytta ett projekt, exempelvis från en dator till en annan, så letar du upp projektmappen via Windows Utforskare och kopierar den till den nya platsen.

För att ta bort ett projekt måste du radera projektmappen från disk. Hitta ditt projekt via Windows Utforskare och radera projektmappen så försvinner det även från din startsida i Sitoo Web. Om du endast vill att det ska försvinna ur programmets genvägar, räcker det med att byta namn på projektmappen.