Newsletter Studio har utgått från vårt sortiment

25 maj 2018 kommer General Data Protection Regulation (GDPR) att ersätta PUL, vilket innebär nya krav på hur man som företag hanterar kundinformation. Eftersom Newsletter Studio är en produkt som utgått från vårt sortiment kommer således Newsletter Studio inte att uppfylla de nya lagkraven. Vi kommer därför inte heller göra det möjligt att förlänga befintligt supportavtal.

Vi tackar dig för att du använt Newsletter Studio, men rekommenderar dig att i god tid innan 25 maj 2018 hitta en ny programvara för din e-postmarknadsföring.

Hjälp & Guider

Hjälpen når du i programmet via funktionstangent F1, eller Hjälp > Innehåll i menyn.

Metoder att skicka

Läs mer om olika metoder att skicka nyhetsbrev.

Läs mer »

Hitta rätt e-postserver

Hitta din operatörs korrekta SMTP-server.

Se hela listan »

Se instruktionsfilmer

Ta hjälp av våra filmer och lär dig använda Sitoo på egen hand.

Läs mer »

Tips från Supporten

Ta del av konkreta och användbara tips från våra expertanvändare.

Läs mer »