Publiceringsproblem om du har Internet Explorer 11

Uppdaterad: 13 februari 2014

Status: Problemet löst i senaste uppdateringen från Microsoft

Påverkade system
Problemet visar sig om din dator har något av följande installerat:

• Internet Explorer, version 11
  • Windows 8.1

Lösning

1. Installera senaste uppdateringen från Microsoft genom Windows Update.
  2. Starta om datorn.
  3. Publicera hemsidan på nytt. Välj menyn "Publicera" > "Publicera hemsida (allt)" i Sitoo Web.

Historik
Microsoft släppte i slutet av 2013 en uppdatering av Internet Explorer 11. Dessvärre innehöll den en bugg i publiceringskomponenten av Explorer 11 vilket orsakade att ingen programvara som användede publicering (inklusive Sitoo Web) kunde överföra filer.

Microsoft uppdatering som löser detta problem, finns beskrien på denna sida:
http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/MS14-010

Symptom
Buggen påverkade allt som hade med publicering eller filöverföring att göra. Följande funktioner i programmet fungerade inte som de skulle p.g.a. buggen:

• Publicering av hemsida
  • Installation av Sitoo Dynamics & dynamiska applikationer
  • Remote Access
  • Online Backup