Installera Sitoo Dynamics

För att kunna installera Sitoo Dynamics måste du ha angivit inställningar för publicering. Läs om publicering.

Innan du börjar bör du se till att ha tillgång till följande uppgifter från webbhotellet. Sitoo har sammanställt guider för alla de vanligaste webbhotellen i Sverige »

• Databasserveradress (ex: "localhost")
  • Databasnamn (ex: "sitoo_com")
  • Databasnavändarnamn (ex: "sitoo_com_dba")
  • Databaslösenord

Dessa uppgifter hittar du vanligtvis i ditt leveransmail från webbhotellet. Annars kan du kontakta dem för att få tillgång till dina uppgifter. Du kan hitta systemkraven som ditt webbhotell måste uppfylla här.

Ifall du stöter på några problem med installationen när du följer nedanstående steg, använd sidan "Felsökning av Sitoo Dynamics" som referens.

1. Öppna din hemsida i Sitoo Web och klicka på "Application Store".

2. Klicka på valfri applikation som du vill installera.

3. Du möts av dialogen "Installera Sitoo Dynamics", klicka därefter på "Nästa".

Sitoo Dynamics Steg 1 Sitoo Dynamics Steg 2 Sitoo Dynamics Steg 3 Sitoo Dynamics Steg 4

4. Fyll i uppgifterna för databasen enligt uppgifterna du fått från webbhotellet.

5. E-postserver - testa först alternativet "Standard". Om inte det fungerar, ange den smtp-server som du fått angiven från webbhotellet.

6. Inloggning till Sitoo Dynamics - Dessa uppgifter väljer du helt själv. Användarnamnet ska vara en fungerande e-postadress och kommer att ta emot adminstrationsmail från Sitoo Dynamics. (Inloggningsuppgifterna sparas per default i projektet om inte annat väljs.)

Sitoo Dynamics Steg 5

Nu är Sitoo Dynamics installerat och du kan använda alla tjänster på din hemsida!

Sitoo Dynamics installerades korrekt!

Ifall du får något felmeddelandet, se till att alla uppgifter har skrivits in korrekt. Om du inte hittar något fel är det möjligt att webbhotellet inte uppfyller systemkraven för Sitoo Dynamics. Kontakta webbhotellet för mer information om detta och kontakta vår support om problemet inte löses.

Se även Felsökning av Sitoo Dynamics