Innehållsträdet

Innehållsträdet visar den logiska uppbyggnaden av projektets struktur. Strukturen är uppdelad i sidor respektive layouter. I högerkant syns knappen ”Redigera” som öppnar upp vald sida eller layout för att kunna göra förändringar. Notera även pilen i den gula markeringen som gör det möjligt att förändra innehållsträdets bredd alternativt helt dölja det genom ett klick.

För att byta layout för en sida, högerklicka på sidan i innehållsträdet, och välj "Välj layout". Välj därefter den layout som önskas.

Läs mer om innehållsträdets olika funktioner »

Innehållsträdet

Ange startsida för projektet

genom att högerklicka på en sida i innehållsträdet så finns valet "Sätt som startsida" . Det anger vilken sida som ska vara startsida för webbplatsen. Sitoo Web kontrollerar vid publiceringen att den valda startsidan har en filnamn som prioriteras av webbservern. Om det inte är det så kan Sitoo Web justera det.