Infoga bild

Ny bild kan infogas från filhanteraren alternativt infogas från extern disk (Skrivbordet eller Utforskaren på datorn, Nätverket, portabelt USB-minne eller CD).

Dessutom kan ny bild infogas från bildbanken Sitoo Images. 1000-tals professionella bilder i 60 olika kategorier som fritt får användas på hemsidor skapade med Sitoo Web. För att få tillgång till Sitoo Images krävs ett giltigt Support och Uppdateringsavtal för Sitoo Web.