Importera hemsida

Importera från Site Studio

Som tidigare Site Studio-användare kan du enkelt skapa en kopia av ett Site Studio-projekt som därefter kan fortsätta att redigeras i Sitoo Web. För att importera en hemsida från Site Studio-projekt, välj "Importera hemsida" > "Importera från Site Studio (.ess)"-

Se instruktion »

Se instruktionsfilmen för import från Site Studio

Importera befintlig hemsida direkt från Internet

För dig som idag har en hemsida som du formmässigt tycker om, men som du inte kan uppdatera eller förändra - Importera hemsidan direkt från Internet. När du laddat ner hemsidan till programmet är det enkelt, med hjälp av kraften i Sitoo Web, att förändra och uppdatera hemsidan. Allt du behöver göra är att lägga in domännamnet (webbadressen) till hemsidan i programmet och trycka på knappen "Ladda".