Application Store

Kontrollpanelen i Sitoo Web samt Sitoo Application Store

Detta är kontrollpanelen för de applikationer du valt att installera för ditt projekt i Sitoo Web samt för de applikationer som du har möjlighet att installera.

Application Store Overview

Administrera

För att administrera någon av applikationerna, klicka på dess ikon.

Installera

För att installera en applikation, klicka på dess ikon under "Application Store". Vissa applikationer är helt gratis (FREE) medan andra måste köpas. De allra flesta kan utvärderas (TRIAL) under en begränsad tid.

Avinstallera / Ominstallera

En installerad applikation kan avinstalleras, ominstalleras eller aktiveras genom "Applikationer". Knappen för detta ligger i övre högra hörnet av kontrollpanelen.

Knapp applikationer