Anmäl hemsida till sökmotorer

Glöm inte att anmäla din hemsida till sökmotorer. För att sökmotorer ska hitta din hemsida på nätet och därefter indexera dess innehåll krävs att du talar om att din hemsida finns. Det gör du genom att anmäla din hemsida hos sökmotorer. Efter det att hemsidan registrerats kan det ta flera veckor innan hemsidan indexeras och faktiskt syns i träfflistan.

Här är ett urval av länkar till sökmotorer där du bör anmäla din hemsida för indexering:

Google

http://www.google.se/intl/sv/add_url.html

Yahoo

http://search.yahoo.com/info/submit.html

Bing

http://www.bing.com/docs/submit.aspx