Ångra och Repetera

Ångra

För att ångra den senast genomförda förändringen klickar du på knappen ”Ångra” i verktygsfältet. Det går även att nå ”Ångra”-funktionen via höger musknapp eller genom att använda snabbkommando Ctrl-Z på tangentbordet.

Repetera

För att repetera den senast genomförda förändringen klickar du på knappen ”Repetera” i verktygsfältet. Det går även att nå ”Repetera”-funktionen via höger musknapp eller genom att använda snabbkommando Ctrl+Y på tangentbordet.