Lär dig skapa hemsida med Sitoo - Utbildning i Stockholm

Lär dig bygga professionella hemsidor i Sitoo med hjälp från våra erfarna experter. Undervisningen är gedigen och tar ditt skapande till nya nivåer. Med utbildning i Sitoo Web blir du en säker användare av programmet och din hemsida ändå bättre.

För vem
Utbildningen är till för  dig som vill skapa och underhålla professionella hemsidor med Sitoo Web.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper endast vanlig datorvana.

Intyg
Efter genomförd utbildning utfärdas intyg.

Pris
Boka din plats redan idag för endast 3.950 kr exkl. moms  (Ord. pris 4290 kr).

Innehåll
- Genomgång av gränssnitt
- Arbetsmetodik
- Programvarans struktur och teknologi
- Funktioner och möjligheter
- Sökmotoroptimering
- Bildhantering
- Design
- Internaktiva tjänster med databas
- Praktiska tips och tricks
- Övningsuppgifter

Plats
Kungsbron 21, Stockholm

Detaljerad beskrivning  (PDF)»
Hitta på kartan»

Tid: 09:00- 16:00

Övrigt: Ange i kommentarsfältet om du har några  specifika önskemål (vegetarian, allergi el. dyl.). Anmälan är bindande. Avbokning skall ske senaste 14 dagar innan kurstart för full återbetalning.

Betalning sker via faktura som levereras till adressen som angivit i  bokningsformuläret. Fakturans förfallodag är 10 dagar efter fakturadatum. Efter förfallodagen debiteras ränta med 2 %  per påbörjad månad.

Kontakt
Kontakta oss gärna vid frågor på 08-5000 93 10

Boka