Sitoo i din Mac

I dagsläget finns Sitoo endast som Windowsprogram, vilket innebär att du måste köra en kopia av Windows som operativsystem i din Mac för att nyttja Sitoo. För detta behöver du ett virtualiseringsprogram som låter dig köra två operativsystem samtidigt på din dator. Installationen är enkelt och du kan på detta sätt nyttja alla PC-programvaror som finns samtidigt som du använder din Mac som vanligt.

Vad behöver jag

• Kontrollera att du har en Intel-proccessor under ”Den här datorn” *.
    En kopia av operativsystemet Windows (XP eller högre).
  • Ett virtualiseringsprogram, t.ex VMware Fusion 3, Parallels Desktop eller Apples Bootcamp (ingår i OSX Leopard)
  • 2 GB hårddiskutrymme (Windows XP)
  • 16 GB hårddiskutrymme (Windows 7)
  • Mac OS X 10.5.8 eller senare
  • 1 GB RAM-minne eller mer (2G rekommenderat)

* Äldre Macintoshdatorer  tillverkade tidigare än 2006 har en processorarkitektur som inte är kompatibel med Microsofts Windows-operativsystem. 2006 bytte Apple till Intel-processorer som fungerar och alla modeller efter det är kompatibla med Windows.

VMware Fusion 3

Sitoo rekommenderar VMware Fusion som är ett smidigt sätt att köra Windows, Linux och andra operativsystem för PC-datorer på en Intel-baserad Mac. Programmen körs isolerat , sida vid sida med ditt vanliga operativsystem, så att din Mac skyddas vid krascher och instabiliteter i Windows . Du behöver  på detta sätt heller inte besväras  av att behöva växla mellan systemen.

VMware Fusion stöder Exposé, vilket låter dig använda dina Windowsprogram på samma sätt som om de varit installerade på Mac-systemet. Du kan till och med minimera Windows-programmen till Dock i Mac OS X.

Systemkrav
Mac OS X 10.5.8 eller senare
RAM 512 MB

Installationsguide:
Läs mer »

Comments Sitoo och Mac

Över 6000 företag har valt SitooÖver 300.000 nedladdningarGå till butik