Installationsguide för webhotellet One.com

Sitoo Web Webhost

Sitoo Web

Publiceringsinställningar (FTP)*

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med publiceringen av din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Hemsidans adress
Ftp-server
Användarnamn
Lösenord
Fjärrkatalog

Namn hos One.com
Adress till hemsida
Host
Användarnamn (User)
Lösenord (Password)
< lämnas tom >

Exempel
http://www.dindomän.se
ftp.dindomän.se
domännamn.se
******

*) Dina personliga uppgifter på One.com finns i det mail du fått från "robot@one.com" och som heter "Koder dindomän.se".

Databasinställningar (MySQL)*

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med installationen av Sitoo Dynamics för din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Databasserver
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos One.com
Host/Värd
Databas*
Användarnamn (User)
Lösenord (Password)

Exempel
localhost
dindomän_se
dindomän_se
******

*) Dina personliga uppgifter på One.com finns i det mail du fått från "robot@one.com" och som heter "Koder dindomän.se".

E-postserver

Välj alternativet "Använd Standard".

Newsletter Studio Webhost

Newsletter Studio

Steg 1 - Publiceringsuppgifter (FTP)*

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 1 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio. Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Newsletter
Webbplatsadress
Ftp-server
FTP-användarnamn
FTP-lösenord
FTP fjärrkatalog (Avancerat)

Namn hos One.com
Adress till hemsida
Host
Användarnamn (User)
Lösenord (Password)
< lämnas tom >

Exempel
http://www.dindomän.se
ftp.dindomän.se
domännamn.se
******

*) Dina personliga uppgifter på One.com finns i det mail du fått från "robot@one.com" och som heter "Koder dindomän.se".

Databasinställningar (MySQL)

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 2 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio.  Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Newsletter
Serveradress
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos One.com
Host/Värd
Databas*
Användarnamn (User)
Lösenord (Password)

Exempel
localhost
dindomän_se
dindomän_se
******

*) Dina personliga uppgifter på One.com finns i det mail du fått från "robot@one.com" och som heter "Koder dindomän.se".

Webbplatsens-e-postserver

Lämna fältet tomt.

Skicka-inställningar (Se "Inställningar för e-post" i ditt nyhetsbrev)

I första hand rekommenderas internetleverantörens smtp-server.

One.com
Sverige | One.com