FsData - Av Sitoo rekommenderat webbhotell

Sitoo Web Webhost

Sitoo Web

Publiceringsinställningar

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med publiceringen av din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Hemsidans adress
Ftp-server
Användarnamn
Lösenord
Fjärrkatalog

Namn hos FSData
Domännamn
Domännamn
LOGIN
LÖSENORD
www

Exempel
http://www.dindomän.se
dindomän.se
******
******

Databasinställningar

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med installationen av Sitoo Dynamics för din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Databasserver
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos FSData
Servernamn
Databas*
Kontonamn*
Lösenord*

Exempel
mysql.dindomän.se
kundnummer_X
kundnummer (ex:u1234567)
******

*) Om du saknar databasuppgifter, skapa dem genom kontrollpanelen hos FSData. Se "Databaser" > "MySQL-konto" och tryck på "Skapa MySQL-konto". Obs! Anteckna lösenordet för databasen. Nästa steg är att skapa själva databasen. Tryck på "PhpMyAdmin" i kontrollpanelen hos FSData och därefter tryck på "Databaser". Under "Skapa ny databas", byt ut "?" mot valfritt tecken tex "1" och tryck på "Skapa".

E-postserver

Välj alternativet "Använd Standard".

Newsletter Studio Webhost

Newsletter Studio

Steg 1 - Publiceringsuppgifter

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 1 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio. Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Newsletter
Webbplatsadress
Ftp-server
FTP-användarnamn
FTP-lösenord
FTP fjärrkatalog (Avancerat)

Namn hos FSData
Domännamn
Domännamn
LOGIN
LÖSENORD
www

Exempel
http://www.dindomän.se
dindomän.se
******
******
www

Databasinställningar

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 2 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio.  Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Newsletter
Serveradress
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos FSData
Servernamn
Databas*
Kontonamn*
Lösenord*

Exempel
mysql.dindomän.se
kundnummer_X
kundnummer (ex: u1234567)
******

*) Om du saknar databasuppgifter, skapa dem genom kontrollpanelen hos FSData. Se "Databaser" > "MySQL-konto" och tryck på "Skapa MySQL-konto". Obs! Anteckna lösenordet för databasen. Nästa steg är att skapa själva databasen. Tryck på "PhpMyAdmin" i kontrollpanelen hos FSData och därefter tryck på "Databaser". Under "Skapa ny databas", byt ut "?" mot valfritt tecken tex "1" och tryck på "Skapa".

Webbplatsens-e-postserver

Lämna fältet tomt.

Skicka-inställningar (Se "Inställningar för e-post" i ditt nyhetsbrev)

I första hand rekommenderas internetleverantörens smtp-server.

FSData
Sverige | FSData
Tel: 020 - 91 75 00