Crystone - Av Sitoo rekommenderat webbhotell

Sitoo Web Webhost

Sitoo Web

Publiceringsinställningar*

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med publiceringen av din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Hemsidans adress
Ftp-server
Användarnamn
Lösenord
Fjärrkatalog

Namn hos Crystone
Adress (Webbplats)
FTP-server
FTP-loginnamn
FTP-lösenord
Dokumentrot

Exempel
http://www.dindomän.se
ftp.dindomän.se
******
******
/webspace/httpdocs

*) Använd en webbplats av typen "Linux". Om du saknar publiceringsuppgifter, logga in på Crystones kontrollpanel. Tryck där på "Webbutrymme"

Databasinställningar**

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i samband med installationen av Sitoo Dynamics för din hemsida. Se även steg-för-steg guiden »

Namn i Sitoo Web
Databasserver
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos Crystone
Internt värdnamn
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Exempel
123.456.789.012
db1234567_abc
u1234567_def
******

**) Använd en databas av typen "MySQL". Om du saknar databas, skapa en genom att logga in på Crystones kontrollpanel. Tryck där på "Webbutrymme" > "Databaser" > "Lägg till ny databas" och följ instruktionerna. "Internt värdnamn" står under "Webbutrymme" > "Databaser" > klicka på "Databasnamnet" >.

E-postserver

Välj alternativet "Använd Standard".

Newsletter Studio Webhost

Newsletter Studio

Steg 1 - Publiceringsuppgifter*

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 1 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio. Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Newsletter
Webbplatsadress
Ftp-server
FTP-användarnamn
FTP-lösenord
FTP fjärrkatalog (Avancerat)

Namn hos Crystone
Adress (Webbplats)
FTP-server
FTP-loginnamn
FTP-lösenord
Dokumentrot

Exempel
http://www.dindomän.se
ftp.dindomän.se
******
******
/webspace/httpdocs

*) Använd en webbplats av typen "Linux/Litespeed". Om du saknar webbplats, skapa en genom att logga in på Crystones kontrollpanel. Tryck där på "Webbplats" > "Webbplatser" > "Lägg till".

Databasinställningar**

Nedan hittar du de uppgifter som behövs i steg 2 i installationen av Internet Dynamics för Newsletter Studio.  Se även steg-för-steg guiden genom att trycka på knappen "Hjälp" direkt i Newsletter Studio.

Namn i Sitoo Web
Databasserver
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Namn hos Crystone
Internt värdnamn
Databasnamn
Användarnamn
Lösenord

Exempel
123.456.789.012
db1234567_abc
u1234567_def
******

**) Använd en databas av typen "MySQL". Om du saknar databas, skapa en genom att logga in på Crystones kontrollpanel. Tryck där på "Webbutrymme" > "Databaser" > "Lägg till ny databas" och följ instruktionerna. "Internt värdnamn" står under "Webbutrymme" > "Databaser" > klicka på "Databasnamnet" >.

Webbplatsens-e-postserver

Lämna fältet tomt.

Skicka-inställningar (Se "Inställningar för e-post" i ditt nyhetsbrev)

I första hand rekommenderas internetleverantörens smtp-server.

Crystone
Sverige | Crystone
Tel: 08 - 506 77 150